ANTIcatabolic Pak 900gr (6PAK Nutrition)

Κατασκευαστής: 6PAK NUTRITION
Κωδικός προϊόντος: 6PAKANTI900
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 0.90kg
Διαστάσεις: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Τιμή: 34.72€
Χωρίς ΦΠΑ: 28.00€

Διαθέσιμες επιλογές

* Γεύση:
- +

Το ANTIcatabolic PAK είναι ένα προηγμένο σκεύασμα βασισμένο σε υψηλής ποιότητας BCAA (αναλογία 2:1:1), βιταμίνες, ταυρίνη και L-γλουταμίνη! Εξασφαλίζοντας 2 προιόντα (BCAA & Γλουταμίνη) στην τιμή του ενός διατηρώντας το άριστο της ποιότητας, αποτελεί ιδανικό προιόν για κάθε ασκούμενο και αθλητή!!! Οι ενδιαφέρουσες συνθέσεις γεύσης και η απρόσκοπτη διαλυτότητα κάθε τμήματος είναι ένα τεράστιο πλεονέκτημα αυτού του επαναστατικού προιόντος. Μειώνει τον καταβολισμό,επιταχύνει τις διαδικασίες ανάρρωσης και προάγει την σύνθεση μυικού ιστού ενισχύοντας το ανοσοποιητικό σύστημα.

Η χρήση αυτού του προϊόντος έχει πολλά οφέλη, όπως η προστασία των ιστών του σώματος (συμπεριλαμβανομένων των μυών) από τον καταβολισμό και η υποστήριξη της ανάκαμψης μετά την προπόνηση. Χάρη στην υψηλή δόση των αμινοξέων διατηρείται θετικό ισοζύγιο αζώτου στο σώμα, το οποίο σας επιτρέπει επίσης να μεγιστοποιήσετε τις αναβολικές διεργασίες και να πραγματοποιήσετε εξαιρετικές επιδόσεις κατά την προπόνηση.

ΔΕΝ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΑΣΠΑΡΤΑΜΗ!!!

Τα διακλαδισμένα αμινοξέα BCAA αντιπροσωπεύουν περίπου το 35% της άλιπης μυϊκής μάζας, γι 'αυτό φροντίζουμε να τα βάζουμε στο σωστό ποσό στην καθημερινή διατροφή μας. Δυστυχώς, δεν συντίθενται από το σώμα,
οπότε υπάρχει ανάγκη να τα λαμβάνουμε απο τη διατροφή μας, π.χ. Με τη βοήθεια ενός ειδικού συμπληρώματος (όπως το Anticatabolic PAK). Η σύνθεση χρησιμοποιείται στη βέλτιστη αναλογία 2: 1: 1, σε L-λευκίνη, L-ισολευκίνη και L-βαλίνη.

ΕΞΤΡΑ ΠΡΟΣΘΗΚΕΣ

Η βιταμίνη C έχει θετική επίδραση στην αντοχή του σώματος σε κάθε είδους λοιμώξεις.
Έχει ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι αυξημένες ποσότητες αυτής της βιταμίνης επιταχύνουν τη διαδικασία σύνθεσης των νέων πρωτεϊνών κολλαγόνου που απαιτούνται για τη γρήγορη αναγέννηση των αρθρώσεων. Είναι γνωστό ότι η επίδραση της βιταμίνης C βοηθάει στην ομαλοποίηση της κορτιζόλης, η οποία ονομάζεται ορμόνη του στρες, και μπορεί να οδηγήσει σε διάσπαση των ιστών του σώματος (όπου η συγκέντρωση διατηρείται υψηλή για μεγάλο χρονικό διάστημα).

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη διατήρηση του σωστού μεταβολισμού των πρωτεϊνών και του γλυκογόνου και του σωστού μεταβολισμού της ενέργειας και επίσης βοηθά στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος. Συμμετέχει επίσης στο σχηματισμό αίματος -
είναι επομένως εξαιρετικά σημαντική για το σώμα κάθε ανθρώπινου όντος.

Ταυρίνη - χάρη στη δράση της στους ίδιους υποδοχείς με την ινσουλίνη, βοηθάει στη βέλτιστη μεταφορά των θρεπτικών συστατικών (συμπεριλαμβανομένων των αμινοξέων και της κρεατίνης).
Είναι συχνή προσθήκη σε συμπληρώματα και στοχεύει στη βελτίωση της αφομοίωσης όλων των θρεπτικών συστατικών σε κάθε προετοιμασία.

Η L-γλουταμίνη είναι ένας από τους βασικούς προδρόμους για τη σύνθεση πρωτεϊνών και άλλων αμινοξέων όπως ορνιθίνη, αργινίνη, κιτρουλλίνη και προλίνη.
Είναι επίσης απαραίτητη για τον σχηματισμό γλυκόζης. Έχει επίσης αντι-καταβολικές ιδιότητες, οι οποίες συχνά υποτιμούνται από αρχάριους αθλητές. Υποστηρίζει την αποκατάσταση μυών, μειώνοντας το χρόνο που χρειάζεται για να επιστρέψετε στην πλήρη μορφή.
Είναι ένα ενδογενές αμινοξύ που έχει τεράστιο ρόλο στο μεταβολισμό του αζώτου, επηρεάζοντας έτσι το ρυθμό σύνθεσης των νέων πρωτεϊνών του σώματος. Βοηθά στη μείωση του σχηματισμού γαλακτικού οξέος, το οποίο επηρεάζει άμεσα την ανάρρωση μετά την προπόνηση.

6PAK ANTICATABOLIC PAK - I CAN EASY GO IN TRAINING! 

Portion: 10g  
Number of portions in the package: 90  
Package: 900g  
Nutrition Information: At 10g % RWS*
Vitamin C 60mg 75%
Vitamin B6 1.4mg 100%
L-glutamine 4400mg -
BCAA  4400mg -
 L-leucine 2200mg -
 L-isoleucine 1100mg -
 L-valine 1100mg -
Taurine 400mg

1 δόση πριν ή μετά την προπόνηση! Για καλύτερα αποτελέσματα σας συνιστούμε 1 δόση πριν και μία ή μισή μετά την προπόνηση!

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook

Eshop Products Filter

Manufacturers