L-Arginine

L-Arginine

Η L-Arginine είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στην αύξηση της ροής του αίματος (μυικό πρήξιμο), καθώς και της έκκρισης αυξητικής ορμόνης. Αυτό βοηθά στην αύξηση της μυϊκής μάζας συνεπώς της δύναμης, συμβάλλει στην ταχύτερη ανάκαμψη από την άσκηση, και βελτιώνει τους ενεργούς μυς προσδίδοντας όγκο, δύναμη και αντοχή.

Η L-αργινίνη βελτιώνει την διαδικασία εκκαθάρισης των αποβλήτων από τους μυς σας. Αυτό οδηγεί σε μειωμένη αίσθηση κόπωσης.

Η αργινίνη είναι ένα μη απαραίτητο αμινοξύ που συντίθεται στον ανθρώπινο οργανισμό μέσω της πέψης των πρωτεϊνών. Συμμετέχει σε πολλές μεταβολικές διεργασίες, όπως στην απομάκρυνση της αμμωνίας από το σώμα, στην κυτταρική διαίρεση και στην πρωτεϊνοσύνθεση. Μια από τις βασικές δράσεις της είναι η προστασία των αγγείων από τη θρόμβωση και η καρδιοπροστασία. Επίσης, η αργινίνη αυξάνει την αντοχή στην άθληση και τον μυϊκό όγκο, και ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα.

Δεν έχει οριστεί συνιστώμενη ημερήσια πρόσληψη. Η θεραπευτική δοσολογία κυμαίνεται από 500-2000 mg.

 


Εμφάνισε:
Ταξινόμηση ανά:
AAKG+ 90tabs (4+ Nutrition)

Το AAKG αυξάνει την δύναμη και την αντοχή, προάγει την ανάπτυξη μυϊκής μάζας, και συμβάλλει στην μείωση του πόνου από την άσκηση. Επίσης επιταχύνει το μεταβολισμό και διεγείρει την καύση λίπους.

29.76€ Χωρίς ΦΠΑ: 24.00€

- +
NO4 AAKG 120tabs (Superior 14)

Το ΝΟ4 AAKG είναι ένα ενισχυμένο προ-προπονητικό συμπλήρωμα το οποίο αποτελείται από υψηλής ποιότητας συμπλέγματος αργινίνης και ένα συνδυασμό αργινίνης και ορνιθίνης με κιτρουλίνη Malate.

47.12€ Χωρίς ΦΠΑ: 38.00€

- +
ARG+ 90tabs (4+ Nutrition)

Το ARG 90 tabs της 4+ NUTRITION περιέχει 100% αργινίνη σε ελεύθερη μορφή. Ένας από τους κύριους ρόλους της αργινίνης είναι ότι προκαλεί αγγειοδιαστολή. 

25.92€ Χωρίς ΦΠΑ: 20.90€

L-Arginine Liquid 1000ml (Energybody Systems)

  • Συμπλήρωμα Πόσιμης Αργινίνης
  • Αιμάτωση και Φλεβικότητα
  • Καλύτερη Κυκλοφορία Των Θρεπτικών Συστατικών

26.66€ Χωρίς ΦΠΑ: 21.50€

AAKG 100g (Warriorlab)

  • 100% καθαρή άλφα κετογλουταρική αργινίνη
  • Συμβάλλει στην παραγωγή νιτρικού οξειδίου
  • Καλύτερη αιμάτωση και μεταφορά οξυγόνου στους μυς

11.16€ Χωρίς ΦΠΑ: 9.00€

- +
AAKG 200g (Warriorlab)

  • 100% καθαρή άλφα κετογλουταρική αργινίνη
  • Συμβάλλει στην παραγωγή νιτρικού οξειδίου
  • Καλύτερη αιμάτωση και μεταφορά οξυγόνου στους μυς

18.60€ Χωρίς ΦΠΑ: 15.00€

- +

Eshop Products Filter

Manufacturers