Η κρεατίνη είναι ένα από τα πιο δημοφιλή συμπληρώματα στην αγορά. Δυστυχώς, υπάρχουν πολλοί μύθοι και παρανοήσεις σχετικά με τις παρενέργειες και τις χρήσεις της. Μάθετε τα πάντα σχετικά με την κρεατίνη.

Περισσότερα...

Το ρόφημα μετά την προπόνηση είναι ένα τεράστιο τελετουργικό της σωστής προπόνησης, αλλά εάν παίρνετε σκόνη πρωτεΐνης μόνο για να βεβαιωθείτε ότι παίρνετε όλη την πρωτεΐνη που χρειάζεστε κάθε μέρα, δεν υπάρχει συγκεκριμένος χρόνος για να την πάρετε. Πολλοί άνθρωποι ξεκινούν τη μέρα με ένα πρωτεϊνικό κούνημα, ή ακόμη και ανακατεύουν μια δόση με τα δημητριακά ή το γιαούρτι τους. Αλλά η πρωτεΐνη είναι πρωτεΐνη, δεν έχει σημασία αν το έχετε στο πρωινό ή το δείπνο - ή στο μεταξύ.

Περισσότερα...

Για τους ασκούμενους και τους αθλητές, είναι δεδομένο ότι η σκόνη πρωτεΐνης μπορεί να σας βοηθήσει να πετύχετε τους στόχους σας. Αλλά ποιο είδος πρέπει να επιλέξετε; Ακολουθήστε αυτόν τον εύχρηστο οδηγό και επιλέξτε με σύνεση.

Περισσότερα...

Η κρεατίνη είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα που χρησιμοποιείται για την ενίσχυση της αθλητικής απόδοσης. Δεν είναι μόνο απολύτως ασφαλής στη χρήση αλλά και ένα από τα πιο δημοφιλή και αποτελεσματικά συμπληρώματα στον κόσμο για την οικοδόμηση μυών και δύναμης.

Περισσότερα...

Ένα ρόφημα πρωτεΐνης μετά την προπόνηση είναι η καλύτερη διατροφική λύση στον κόσμο του γυμναστηρίου και της προπόνησης για μυική ανάρρωση και μέγιστη πρωτεϊνοσύνθεση. Είναι επιστημονικά αποδεδειγμένο πως ο καλύτερος τρόπος για να ξεκινήσετε τη διαδικασία ανοικοδόμησης και αποκατάστασης των μυών είναι ένα ρόφημα πρωτεΐνης ορού γάλακτος και υδατανθράκων ταχείας απορρόφησης!

Περισσότερα...
Boogieman 300g (Trec Nutrition)
29.76€  24.80€ Χωρίς ΦΠΑ: 20.00€

BCAA 1000XXL 120tabs (ActivLab)
15.87€  12.40€ Χωρίς ΦΠΑ: 10.00€

Thermo Shape Hydro Off 60caps (ActivLab)
9.92€ Χωρίς ΦΠΑ: 8.00€

Super Creatine Powder 500gr (ActivLab)
24.80€ Χωρίς ΦΠΑ: 20.00€

Omega3 90softgels (PSN)
19.84€ Χωρίς ΦΠΑ: 16.00€

BCAA Xtra 800g Watermelon Melon (Activlab)
24.80€ Χωρίς ΦΠΑ: 20.00€