Πρωτεΐνες Beef

Πρωτεΐνες Beef

Η υδρολυμένη πρωτεΐνη μοσχαριού - beef protein είναι πολύ χαμηλή σε υδατάνθρακες και λίπη, αλλά την ίδια στιγμή έχει πολύ υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες. 

Η beef protein είναι μια πλήρης πρωτεΐνη που περιέχει όλα τα εννέα από τα απαραίτητα αμινοξέα που βοηθάνε τη σύνθεση της μυϊκής πρωτεΐνης και αναστέλλουν την καταστροφή της μυϊκής πρωτεΐνης. Ως αποτέλεσμα, η πρωτεΐνη μοσχαριού παίζει σημαντικό ρόλο για ανθρώπους που θέλουν να αναδομήσουν τους μύες τους και να ενισχύουν τη συνολική σύνθεση του σώματός τους.

Η πρωτεΐνη μοσχαριού περιέχει επίσης μεγαλύτερη ποσότητα των L-γλυκίνη και L-υδροξυπρολίνη από τις άλλες ζωικές πρωτεΐνες, γεγονός που την κάνει ιδανική για την υποστήριξη των επιπέδων του κολλαγόνου. Το κολλαγόνο είναι ένας κλάδος πεπτιδίων που χτίζει συνδετικούς ιστούς σε ολόκληρο το σώμα. Οι μελέτες δείχνουν ότι τα επίπεδα του κολλαγόνου μειώνονται με την ηλικία (αρχίζει περίπου στην ηλικία των 25).

Οι μελέτες δείχνουν ότι υπάρχουν πολλά άλλα πλεονεκτήματα της beef protein γιατί η χώνευσή της είναι εύκολη (είναι πολύ χαμηλή σε λακτόζη και χοληστερόλη), έχει υψηλό περιεχόμενο κρεατίνης και πλούσιο προφίλ των απαραιτήτων αμινοξέων.


Eshop Products Filter