Light Whey Probiotics 1800gr (6Pak Nutrition)

Κατασκευαστής: 6PAK NUTRITION
Κωδικός προϊόντος: 6PALLIGHT
Διαθεσιμότητα: Σε απόθεμα
Βάρος: 1.80kg
Διαστάσεις: 0.00cm x 0.00cm x 0.00cm

Τιμή: 43.40€
Χωρίς ΦΠΑ: 35.00€

Διαθέσιμες επιλογές

* Γεύση:
- +

Το WHEY LIGHT της 6PAK Nutrition είναι ένα υψηλής ποιότητας πρωτεϊνικό παρασκεύασμα που δημιουργείται με βάση δύο συγκεντρώσεις πρωτεϊνών ορού γάλακτος WPC. Το πρώτο συστατικό  Whey Protein Concentrate, είναι η πρώτη ύλη η οποία σίγουρα θα απευθυνθεί σε άτομα που έχουν προβλήματα με την πέψη τους (στην περίπτωση του μεγαλύτερου μέρους του πληθυσμού το σώμα χάνει με την ηλικία την ικανότητα να συνθέτει τη λακτάση, η οποία είναι υπεύθυνη για την σωστή πέψη της λακτόζης). Το δεύτερο κλάσμα είναι ένας ένας υψηλής ποιότητας ορός γάλακτος με την μορφή INSTANT, που έχει πολύ καλή διαλυτότητα. Ένας συνδυασμός και των δύο συμπυκνωμάτων σε κατάλληλες αναλογίες που επιτρέπουν τη δημιουργία ενός μοναδικού προϊόντος ορού γάλακτος στην αγορά, το επίπεδο λακτόζης σε μία δόση είναι μικρότερο από 0,65 g (για τη σοκολάτα κάτω από 0,59 g). Επιπλέον, το προϊόν διαλύεται τέλεια και με την κατάλληλη σύνθεση των συστατικών, έχει μια πολύ απαλή υφή και εξαιρετική γεύση.

Ενδιαφέρον έχει η προσθήκη προβιοτικών (λυοφιλιωμένες καλλιέργειες Lactobacillus acidophilus - 100 εκατομμύρια CFU [μονάδες σχηματισμού αποικιών] ανά μερίδα), με στόχο την διατήρηση της εντερικής μικροχλωρίδας σε καλή κατάσταση, η οποία επίσης επηρεάζει την αντίσταση του σώματος σε κάθε είδους λοιμώξεις . Με άλλα λόγια, το προϊόν δεν παρέχει μόνο υγιεινή πρωτεΐνη στη διατροφή σας, αλλά επίσης κάνει το πεπτικό σύστημα να είναι σε θέση να λειτουργεί αποτελεσματικά.

Ο Ορός γάλακτος WHEY LIGHT της 6PAK Nutrition χαρακτηρίζεται από μια εκλεπτυσμένη γεύση και μια ομαλή διαλυτότητα. Αυτές είναι οι πτυχές που έχουν μεγάλη σημασία για μια άνετη και ευχάριστη κατανάλωση ορού γάλακτος. Εξαιρετικές συνθέσεις γεύσης καθιστούν απολαυστική την κάθε μερίδα!

Να είστε βέβαιοι ότι χρησιμοποιούνται για ένα από τα καλύτερα τρόφιμα υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ!

Το σκεύασμα παρασκευάστηκε με τη χρήση ενός συμπυκνώματος πρωτεΐνης ορού γάλακτος (WPC) που λαμβάνεται από γάλα, είναι επομένως πηγή ζωικής πρωτεΐνης, όπου το προφίλ αμινοξέων είναι σχεδόν ταυτόσημο με ένα αμινογραμμάριο ανθρώπινης πρωτεΐνης. Αυτή είναι μια απαραίτητη προϋπόθεση που πρέπει να πληρεί κάθε προιόν που έχει σχεδιαστεί για να παρέχει στο σώμα όλα τα απαραίτητα αμινοξέα που είναι απαραίτητα για την φυσιολογική ανάπτυξη και αναγέννηση των μυικώνιστών. Η υψηλή συγκέντρωση αμινοξέων διακλαδισμένης αλυσίδας και ΕΑΑ έχει θετική επίδραση στο ρυθμό του χρόνου αποκατάστασης και παρέχει άμεση πρόσβαση στα δομικά στοιχεία των μυών σας. Αξίζει να σημειωθεί ότι έχουν πραγματικό αντίκτυπο στη μείωση των καταβολικών διεργασιών, ενισχύοντας ταυτόχρονα την αναβολική λειτουργία!

Το WHEY LIGHT της 6PAK Nutrition ικανοποιεί τις απαιτήσεις ενός αθλητή που αναζητά μια πλούσια πηγή πρωτεΐνης με ελάχιστο λίπος και υδατάνθρακες (συμπεριλαμβανομένης της λακτόζης). Ταιριάζει απόλυτα με το πρωινό και το μεταπροπονητικό σας ρόφημα, όταν πρέπει να δώσετε γρήγορα τα απαραίτητα διατροφικά στοιχεία στους μύες σας. Με λίγα λόγια, η υψηλή ποιότητα, η υπέροχη γεύση, η διαλυτότητα χωρίς προβλήματα, οι πολύτιμες προσθήκες για την υγεία - είναι οι πιο σημαντικές ιδιότητες που χαρακτηρίζουν της Light Whey ως το ιδανικό συμπλήρωμα πρωτείνης! 

6PAK Nutrition LIGHT WHEY Probiotics - 1800g 
Portion: 30g  
Number of portions in the package: 60  
Package: 1800g  
Nutrition Information: At 30g % RWS*
Energy Value  507kJ/120kcal -
Fat 1.82g -
carbohydrates 1.89g -
including sugars 1.1g -
     
salt 0.13g -
  1.21g -
Protein 23.99g -
Lactose 0.65g -
Lactobacillus acidophilus 100mln CFU** -
 
For the product with a chocolate flavor *** 
Ingredients: whey protein concentrate (WPC) (from milk) , freeze-dried bacterial cultures (Lactobacillus acidophilus), aromas, acidity regulator (citric acid) 2,4,5 , cocoa 3 , fruit powder concentrate (strawberries2, lemons 4 , pineapples 5 , coconuts 6 ), thickener (xanthan gum), anti-caking agent (silicon dioxide), sweetener (sucralose), color (beta-carotene 1,4,5 , beetroot 2 ), salt 3 . Applies to the following flavors: 1 vanilla, 2 strawberry, 3 chocolate, 4 white chocolate with lemon, 5tropical, 6 coconut.

Καταναλώστε 1 με 3 δόσεις την ημέρα! Για καλύτερα αποτελέσματα καταναλώστε το πρωί, πριν και μετά την προπόνηση!

Τις ημέρες ξεκούρασης καταναλώστε 1 δόση το πρωί, μία το απόγευμα και μία πριν τον ύπνο!

Δεν υπάρχουν κριτικές για αυτό το προϊόν
Γράψτε μία κριτική
ΚακόΕξαιρετικό
Σχόλιο στο Facebook

Eshop Products Filter

Manufacturers